Kitaláltam egy új játékot.

2017. február 14., Valentin-nap alkalmából várok olyan rövid történetet tőletek (minimum 500 szó, maximum 5 000 szó), amely egészében, vagy részben az Ellopott Élet sorozat univerzumában játszódik. Használhattok egy-két saját szereplőt is, esetleg más univerzum (crossover) hőseit segítségül, de az alapcselekmény, a főbb karakterek legyenek az Öld meg Jana Robinst, illetve a Szörnyek és Ketrecek kötetek során megismert szereplők.

Műfaji megkötés nincs, humoros szösszenettől, romantikus novellán át horrorig mindennek örülni fogok. A történet cselekménye eltérhet az eredetitől, de kibővíthetitek olyan jelenetekkel is, amelyek a kötetekben nem szerepelnek: lényeg, hogy a novella írása örömet szerezzen nektek.

Minden beérkező pályaművet el fogok olvasni, és rövid véleményt is írok válaszul (kivétel ez alól, ha kifejezetten nem kéritek).

A legjobba tetsző három novellát megosztom a blogomon: www.szegecsvar-kirschner.blogger.hu

Az első helyezetnek dedikált ajándékkötetet ajánlok fel (választhat első, vagy második kötet legyen).

A második és harmadik helyezetnek dedikált könyvjelzőket.

Mi alapján fogom értékelni a beérkező novellákat? Szubjektív értékelés lesz, másra nem is lennék képes. :) Figyelmet fogok fordítani rá, a karakterek mennyire tükrözik önmaguk könyvben megírt változatát (karakterhűség), mennyire kötődik világépítésben az eredetihez (canon), a novella ötletességére.

A pályázat beküldési határideje 2017. február 14., 23:00.

Cím: demi.kirschner@gmail.com.

Bármi kérdésetek akad a játékkal kapcsolatban örömmel válaszolok rájuk facebookon, a blogon, a molykarc bejegyzése alatt, de akár e-mailen is.

Óra indul! :) <3